Legendaarne Teemu Selänne aitas koduklubi play-offi seeriat juhtima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne.
Teemu Selänne. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL algasid play-offid ning esimese võidu said kirja Soome koondise legendaarne mängumees Teemu Selänne ning tema koduklubi Anaheim Ducks.

Anaheimi klubi kohtub play-offi esimeses ringis Dallas Starsiga ning seeria esimeses mängus võtsid Selänne ja teema tiimikaaslased 4:3 võidu.

Anaheim võitis esimese kolmandiku 3:0 ning läks teise kolmandiku üheksandal minutil koguni 4:0 juhtima, kusjuures Matt Beleskey väravale andis söödu just Selänne. Kohtumise lõpus tegi parema partii Dallase meeskond, kes suutis teisel kolmandikul kaks väravat tagasi visata ning ka viimasel kolmandikul värava kirja saada, ent kokkuvõttes võttis 4:3 võidu siiski Anaheim.

Teistes seni alanud seeriates on Montreali meeskond juhtimas Tampa Bay vastu ning Pittsburgh võitis esimese omavahelise mängu Columbuse klubi vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles