Barcelona tähtmängija pahameel: kui sa ei võida, oled kohe s*tt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves.
Dani Alves. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi kaitsja Dani Alves võttis otsekoheste sõnadega kokku klubi jaoks katastroofilise nädala, suunates kriitikanoole teraviku eeskätt ajakirjanike pihta.

Barcelona jäi eile õhtul Hispaania karikasarja finaalis 1:2 alla Madridi Realile. «Meil oli häid võimalusi, kuid pärast Gareth Bale’i väravat ei suutnud me enam vastata,» kirjeldas Alves mängu viimast viit minutit pärast seda, kui waleslane oli Reali teistkordselt juhtima viinud. «Nüüd saame vaid andestust paluda. Meid tabab kriitikatorm, aga usun, et oleme sellest üle. Oleme nagu aktsiaturg – kui võidame, oleme väärtuslikud, kui ei võida... Täpselt selline tunne mul praeguses ametis ongi. Jalgpallis juba on nii, et kui võidad, oled suurepärane. Kui kaotad, oled aga kohe s*tt,» põrutas Alves otsekoheselt.

Tõenäoliselt oli Alvesi pahameel mõeldud ajakirjanikele, sest seejärel kiitis mees Barcelona fänne lojaalsuse eest. «Tahan vabandada nende ees, kes tulid meid toetama. Me ei otsi vabandusi, taganemisteed ei ole. Lahkume vihaste ja kurbadena ning õnnitleme võitjaid,» lausus kaitsja.

Barcelona langes eelmisel teisipäeval esmalt konkurentsist Meistrite liigas, jäädes alla Madridi Atleticole. Nädalavahetusel kaotati koduliiga tihedas tiitliheitluses ootamatult tabeli teises pooles olevale Granadale ning kõige tipuks teatas UEFA hiljuti, et klubi ootab hetkeseisuga ees mängijate ostmise keeld.

Eilne kaotus karikafinaalis tähendab, et Barcelona võib käesoleva hooaja lõpetada ainsatki karikat võitmata. Viimati juhtus nii kuus hooaega tagasi, vahepealse viie aastaga on võidetud neli liigatiitlit, kaks Meistrite liiga karikat, kaks Hispaania karikat ning tuldud kaks korda ka klubide maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles