Korjuse avastart Le Mans sarjas lõppes seitsmenda kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjuse tänavune võistlusauto.
Kevin Korjuse tänavune võistlusauto. Foto: Twitter / Kevin Estre

Kevin Korjuse debüüt Euroopa Le Mans sarjas ei olnud just kõige õnnestunum, kui Silverstone'i ringrajal tuli tal pärast keerulist sõidu algust koos meeskonnakaaslastega leppida oma klassi seitsmenda kohaga, üldarvestuses lõpetati 27. platsil.

Pärast kuuendal kohal kvalifitseerumist tõstis Gregoire Demoustier ART Grand Prix masina number 98 juba esimese ringiga oma klassis teiseks, aga kohtunikud määrasid prantslasele valestardi tõttu karistuse, vahendas Õhtuleht Sport.

Rehvipurunemise tõttu tuli teisel piloodil Yann Goudyl teha veel üks üleliigne boksipeatus ja nii oligi Kevin Korjuse šanss esimeses sõidus ELMS sarjas poodiumikohta püüda kadunud juba enne kui eestlane ise autosse istuski.

Korjus asus 10. kohal liikunud masina rooli, kui neljatunnist võistlust oli järgi veel kolmveerand tundi ja piloodid liiklesid tõsise avarii tõttu turvaauto taga. Puhast võidusõitu sai meie mees proovida vaevalt 22 minutit ning tõusis selle ajaga 7. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles