Klopp selgitas enda, Dortmundi ja Barcelona tulevikku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp lükkas ümber kuulujutud, justkui asuks ta järgmisest hooajast Barcelona meeskonna peatreeneriks.

Hooaja lõpupoole raskustesse sattunud ja oodatud tulemustest kehvemini mänginud Barcelona klubi kohta on viimasel ajal liikunud kuulujutud, et meeskonda juhendav Gerardo Martino võib vaid ühe hooaja järel saada peagi vallandamisteate. Seetõttu on Hispaania meedia asunud ka spekuleerima, kellest võiks Barca uus juhendaja saada, ning ühe võimaliku variandina käidi välja Dortmundi loots Klopp.

Nüüd andis Klopp teada, et pikendas lepingut Dortmundiga kuni 2018. aastani. «Keegi ei pea muretsema. Olen endiselt armunud sellesse klubisse (Dortmundi- toim.) ja viisidesse, kuidas siin asju aetakse,» rääkis Klopp klubi kodulehele ja kinnitas sellega, et ei plaani Hispaaniasse lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles