NBA suurklubi vallandas peatreeneri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Woodson.
Mike Woodson. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA saab asuda uut töökohta otsima peatreener Mike Woodson, sest New York Knicks otsustas ebaõnnestunud põhihooaja järel tema teenetest loobuda.

Ehkki Woodson võitis pisut enam kui kahe Knicksis veedetud hooajaga 109 ja kaotas 79 mängu ning tema võiduprotsent on 58%, mis on Knicksi ajaloos paremuselt kolmas, sai talle saatuslikuks võimetus viia hooaega suurte lootustega alustanud New Yorgi klubi tänavu play-off’i. Põhiturniiril saadi kirja 37 võitu ja 45 kaotust.

Knicksi hooaeg kiskus kiiva juba algusest peale ning meeskonna omanik James L. Dolan palkas lõpuks klubi uueks presidendiks Chicago Bullsi ja Los Angeles Lakersit juhendades 11 korda NBA meistriks tulnud legendaarse treeneri Phil Jacksoni, kellele anti ümberkorraldusteks vabad käed. Lisaks Woodsonile lahkuvad Knicksist ka abitreenerid Jim Todd, Darrell Walker ja Herb Williams. Võimaliku uue peatreenerina on mainitud Chicagos Jacksoni käe all mänginud endist mängujuhti Steve Kerri, kes on tuttav Jacksonile karjääri jooksul korduvalt edu toonud kolmnurkrünnaku skeemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles