Llulli eksimus vabaviskejoonel jättis Olympiakose lootuse ellu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympiakose mängijad Giorgos Printezis (paremal) ja Mardy Collins suutsid Real Madridi tähe Sergio Rodriguezi hoogu pidurdada.
Olympiakose mängijad Giorgos Printezis (paremal) ja Mardy Collins suutsid Real Madridi tähe Sergio Rodriguezi hoogu pidurdada. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga veerandfinaalis alistas tiitlikaitsja Pireuse Olympiakos koduväljakul põnevas kohtumises 78:76 Madridi Reali ning vähendas seerias kaotusseisu 1:2 peale.

Real tuli viimasel veerandajal välja 11-punktilisest kaotusseisust ja pääses punktiga ette, kuid Kostas Sloukase vabavisked viisid Kreeka klubi kuus sekundit enne mängu lõppu ikkagi kahe punktiga juhtima. Kolm sekundit enne lõppu tehti viga Sergio Llullile, kellel oli võimalus mäng lisaajale saata, kuid hispaanlane eksis mõlemal vabaviskel.

Olympiakosele tõi Bryant Dunston 21 punkti ja võttis üheksa lauapalli, Vassilis Spanoulis viskas 17 ning Brent Petway ja Matthew Lojeski mõlemad 11 punkti. Realile tõid punkte vaid kuus meest, resultatiivseim oli 19 silmaga Sergio Rodriguez. Rudy Fernandez viskas 18 ja Llull 16 punkti. Neljas kohtumine peetakse kolmapäeval taas Olympiakose kodusaalis.

Kahe kaotuse järel sai esimese võidu ka Ateena Panathinaikos, kes alistas kodusaalis 65.59 Moskva CSKA. Võitjatele tõi Stephane Lasme 13 punkti, Zach Wright lisas 10 punkti. CSKA parim oli 14 punktiga Sonny Weems, Vitali Fridzon viskas 10 punkti. Seeria neljas mäng peetakse ka selles paaris kolmapäeval ning võõrustajaks on taas Panathinaikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles