ManU legend nõuab klubi tuleviku suhtes selgust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ümber on viimastel päevadel liikunud rohkelt kuulujutte ning mitme Briti väljaande väitel on meeskonna peatreener David Moyes peagi saamas vallandamisteadet. Klubi legend Gary Neville on nende juttude valguses avaldanud arvamust, et ManU peaks korra majja lööma ja selguse tooma.

Esimest hooaega Moyesi käe all mängiv United on terve hooaja jooksul esinenud alla ootuste ning seetõttu eeldatakse, et Moyes saab klubist kinga. Aastatel 1992-2011 klubis mänginud Neville'i sõnul pole selline kuulujuttudega spekuleerimine aga aus.

«Minu jaoks on vastik, kuidas kuulujutud levivad. Mulle see ei meeldi ja ma ei harju sellega kunagi, aga need tuleb kiiresti selgeks tega. Nad (klubi- toim.) peavad vaikuse murdma ja tegema ametliku avalduse,» rääkis Neville.

ManU legend lisas, et tema arvates ei tohiks klubi Moyest vaid ühe hooaja järel veel lahti lasta. «Mina ausalt usun, et United ei ole vallandamist pooldav klubi,» rääkis Neville.

«Usun siiralt, et kui sõlmida kellegagi kuueaastane leping, siis väärib ta võimalust ja aega, et teda professionaalselt koheldaks. Jalgpallimaailm on hull koht. Keskmiselt vallandatakse peatreenereid iga 12 kuu tagant, aga olen alati tundnud, et Manchester United peaks olema teistsugune ja hoidma kokku hoolimata sellest, mis mängus juhtub,» lisas Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles