Priit Järvloo sai Hollandi MV-etapil viienda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Järvloo.
Priit Järvloo. Foto: DV Racing Pics

Kuulsal Valkenswaardi krossirajal peeti Hollandi motokrossi meistrivõistluste neljas etapp, kus quadracerite klassis startis ka sarjas viiendat kohta hoidev Priit Järvloo, kelle saagiks seekord jäi samuti viies koht.

Kvalifikatsioonis oli Järvloo (Kawasaki) aeg üheksas, jäädes kiireima aja sõitnud meistrivõistluseid maksimumpunktidega juhtiva Mike Van Grisveni (W-Tec) ajast 6,3 sekundit.

Esimese sõidu avaringilt saabus Järvloo 12-ndana, kuid suutis sõidu edenedes oma kohti parandada ja lõpetas seitsmendana. Võitjale Van Grisvenile kaotas ta 1 minuti ja 29 sekundit. Van Grisvenile järgnesid Joe Maessen (Suzuki, +24,1 sekundit) ja Davy de Cuyper (KTM, +26,7 sek).

Teises sõidus sai Järvloo parema stardi ja oli esimese ringi järgi seitsmes ning sõitis enamus distantsist samal kohal. Kahe viimase ringiga suutis ta aga kaks kohta tõusta ja ületas lõpujoone viiendana. Sõidu võitis jälle kindlalt Van Grisven, kes edestas de Cuyperi 14,3 ja avasõidus neljanda koha saanud Ingo ten Vregelaari (Yamaha) 57,7 sekundiga. Järvloo jäi Van Grinsvenist 1.19,9.

Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid esikolmiku Van Grisven (100 punkti), de Cuyper (86 p) ja ten Vregelaar (79 p). Järvloole kuulus 70 punktiga viies koht.

Meistrivõistlustel juhib maksimaalse 400 punktiga Van Grisven, teine on Maessen (346 p), kes oli Valkenswaardi teises sõidus alles kümnes ja kokkuvõttes neljas. Kolmandal kohal asuval de Cuyperil on koos 323 punkti. Järvloo jätkab 265 punktiga viiendal kohal.

«Ajasõidus olin üheksas. Esimeses sõidus läks start nässu ja seejärel sõitsin veel kaasvõistleja quadi külge end kinni. Seega suhteliselt tagant pidin tulema hakkama, aga lõpuks jõudsin seitsmendana üle lõpujoone,» rääkis Järvloo.

«Teises sõidus tuli hea start ja asusin Vriesi (Marc de Vries) ja Ingo taga, meid hoidis aga kinni ees sõitev Cremer (Joeri De Cremer). Nemad said Cremerist mööda, kui ta vea tegi, aga mina ei jõudnud. Nii pidasin Cremeriga korraliku lahingu, mis lõppes minu võiduga ja lõpetasin tema ees viiendana. Kokkuvõttes tuli Valkenswaardist viies koht ja üldtabelis olen samuti viies. Ühesõnaga üks super nädalavahetus jälle,» lisas Järvloo peale võistluspäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles