Moyesi töö võtab üle Manchester Unitedi legend

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes (keskel) ja Ryan Giggs (paremal) Manchester Unitedi treeningul.
David Moyes (keskel) ja Ryan Giggs (paremal) Manchester Unitedi treeningul. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi andis täna teada, et meeskonda kümme kuud juhendanud David Moyes enam ei tööta nende juures. Lisaks Moyesi lahkumisteatele avaldas klubi mõnda aega hiljem oma kodulehel info ka selle kohta, et ajutiselt asub meeskonda juhendama Ryan Giggs.

40-aastane Giggs on ManU ridades mänginud alates 1990. aastast ja kuulub klubi raudvara hulka.

Kuna United annab oma kodulehel mõista, et Giggs täidab juhendaja kohustusi seni, kuni leitakse püsiv asendaja, on saareriigi meedia asunud hoogsalt spekuleerima Moyesi võimalike pikaajaliste asendajate nimedega. Selles vallas paistab esikohal olevat Hollandi koondise peatreener Louis van Gaal, kellega Unitedi delegatsioon väidetavalt hiljuti selles küsimuses ka kohtus.

Samuti on väidetud, et ManU proovib oma juhendajaks saada hetkel Dortmundi Borussia peatreenerina töötavat Jürgen Kloppi, keda on lisaks seostatud ka Barcelonaga. Samas avaldas alles Klopp mõned päevad tagasi, et pikendas Dortmundiga lepingut 2018. aastani ega kavatse meeskonna juurest lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles