Tevez: meid rahuldab vaid MM tiitel

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Argentina jalgpallikoondise ründaja Carloz Tevez ütleb, et nende koondise jaoks oleks kõik peale MM tiitli Lõuna-Aafrikas läbikukkumine.

Avakohtumise Nigeeriaga 1:0 võitnud, ent üsna kesist mängupilti näidanud Argentina pani mitmedki poolehoidjad pead vangutama. Kuid Tevez selle pärast ei muretse, sest turniir on pikk ning algusest lõpuni säravaid esitusi näidata polevat reaalne, vahendab skysports.com.

«Argentina jaoks oleks õnnestumine vaid maailmameistritiitel. Argentina on tulnud kahel korral maailmameistriks ning keegi ei mäletaks poolfinaliste või teise koha omanikke,» märkis Tevez Pretorias toimunud pressikonverentsil.

«Oleme ründava mängustiiliga meeskond, mida kinnitab ka treeneri Maradona valik. Me ei hakka kaitsest lähtuvalt mängima, vaid ründame!»

Tevezi arvates ei peaks Lionel Messi omale hiilgava klubihooaja järel liialt pingeid peale panema, vaid nautima MMil mängimist. «Me kõik teame, milleks ta suuteline on – tal pole siin midagi vaja tõestada,»lisas Tevez.

Esimeses mängus Nigeeriat 1:0 võitnud Argentina kohtub homme Lõuna-Koreaga, kel kirjas 2:0 võit Kreeka üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles