Finaalmängus rüselenud Vendelin lahkus korvpalliliidu juhatusest

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval korvpalli Eesti meistrivõistluste esiliiga finaalis rüseluses osalenud Ivar Vendelin otsustas Eesti Korvpalliliidu juhatusest tagasi astuda.

«Vendelin esitas ise tagasiastumise avalduse, mingit survet talle selleks ei avaldatud,» sõnas alaliidu president Jüri Ratas, kes ühtlasi tänas Vendelini juhatuses tehtud töö eest.

Vendelin kuulus esiliiga finaalmängus Balteco meeskonna ridadesse. Poolteist minutit enne kohtumise lõppu tekkis aga Balteco ja nende vastasteks olnud Kohila meeskonna mängijate vahel rüselus, millesse sekkusid ka mitmed Balteco varumeest pingil istunud mängijad. Kuna pingilt lahkumine on reeglitega keeratud, eemaldasid kohtunikud mängust viis Balteco pallurit. Nende hulgas oli ka Vendelin.

Intsidendile annab hinnangu ka korvpalliliidu distsiplinaarkomisjon, kuid Vendelin ise seal ilmselt ütlusi ei anna, kuna  Postimehele teadaolevalt viibib ta praegu välismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles