Aava: Pekingi emotsioon oli parem kui Ateenas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Aava
Moonika Aava Foto: Toomas Huik

Naiste odaviskes 56.94ga 26. koha saanud Moonika Aava näol säras pärast võistlust naeratus. «Võrreldes eelmise olümpiaga Ateenas, on emotsioon parem – oma tulemuse tegin ära,» sõnas ta.

Aava sõnul polnud võimalik temalt paremat tulemust oodata, terve suvi möödus operatiivülesannet täites saadud jalavigastust ravides ning Politseis tööd rügades. «Enne tänast võistlust polnud ma kahe kuu jooksul teinud ühtegi täisvõimsusega viset. Mul puudus ülevaade, millise seisus olen.»

Esimene katse Aaval ebaõnnestus ning ta astus selle meelega üle, teise tegi kindlapeale ning sai kirja 56.94. Kolmanda ürituse astus ta taas meelega üle.

«Viimasel edasipääsejal oli kirjas vaid 60.13, see tundus nii lähedal – läksin panema,» selgitas Aava.

Odanaine sai võistlusest niivõrd positiivse emotsiooni, et mõtleb juba heale esinemisele tuleva aasta MMil Berliinis.

«Kavatsen küll tööd Eesti Politseis jätkata, ent tahan ka MMiks korralikult valmistuda,» kinnitas Aava. «Tunnen, et suudan kahte asja ühitada, vaimselt olen paremas seisus, kui ainult spordile pühendumise aegadel. Lihtsalt ettevalmistuseks peab olma rohkem aega, kui tänavu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles