Dempsey: nägin Inglismaa meeskonna silmis hirmu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

USA jalgpallikoondise keskväljamängija Clint Dempsey väidab, et nägi MMi avakohtumises Inglismaaga oponentide silmades hirmu.

Inglismaa ja Ameerika mängisid laupäeval Rustenburgis 1:1 viiki. Inglased avasid juba 4. minutil skoori, kui Steven Gerrard realiseeris karistusalas Emile Heskey hea söödu. Ent inglaste rõõm ei kestnud kaua, sest väravavahi Robert Greeni jämedast eksimusest ameeriklased mängu viigistasid ning hoidsid 1:1 seisu lõpuni.

27-aastane Dempsey usub, et Suurbritannia mängijatel olid pinges just õlad ning see mõjutas ka nende mängu. «Ausalt öeldes tundus, et nad mängivad suure pinge all,» ütles sportlane ajakirjale The Sun. «Ma ei tea miks, ent seda lihtsalt olid tunda. Kuigi nad avasid skoori juba varakult, me viigistasime ning see tegi neid väga närviliseks,» seletas Ameerika keskväljamees.

Reedel astub Inglismaa võitlustulle Alžeeriaga ning USA seisab silmitsi Sloveenia koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles