Hispaanlane nõuab koomas olevalt Schumacherilt valuraha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seni tundmatuks jäänud hispaanlane soovib saada koomas olevalt vormelilegendilt Michael Schumacherilt valuraha, kuna hooletult autoga sõitnud Schumacheri tõttu kukkus ta eelmisel aastal mootorrattaga.

Schumacher põhjustas eelmise aasta 17. novembril Sevillas liiklusõnnetuse, kui ta ei andnud teed mootorratturile. Liiklusõnnetuses kannatajaks olnud hispaanlane on Schumacheri vastu nüüd esitanud ametliku kaebuse ja tema sooviks on saada juhtunu eest valuraha, kirjutab

Süüdistuse kohaselt vigastas hispaanlane avarii tõttu tõsiselt oma rannet ning lisaks said kannatada tema riided, käekell ning mootorratas. Nüüd soovib ta sakslase käest saada tekitatud kahju eest kompensatsiooni.

Politsei teatel eksis antud olukorras liiklusreeglite vastu just Schumacher. Asjaga lähedalt seotud inimeste sõnul ei jõua asi tõenäoliselt kohtusse ja olukorra lahendab kindlustusfirma. Schumacher viibis toona Hispaanias ühe firma kutsel ning sõitis selle firma poolt tema käsutusse antud Audi A4ga.

Schumacher kukkus 29. detsembril Alpides suusatades, seejärel on sakslane olnud koomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles