Blackhawks ja Jackets viigistasid tänu lisaajale seeria seisu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Columbus Blue Jacketsi ja Pittsburg Penguinsi vaheline play-off-seeria on 2:2 viigis.
Columbus Blue Jacketsi ja Pittsburg Penguinsi vaheline play-off-seeria on 2:2 viigis. Foto: SCANPIX

Jäähokiliiga NHL play-off'i avaringis pääsesid tänu lisaajale raskest seisust nii Chicago Blackhawks kui ka Columbus Blue Jackets.

Blackhawks pääses St Louis Bluesi vastu teisel kolmandikul kahe väravaga juhtima, kuid Blues viigistas kolmandiku viimase minuti jooksul seisu. Kolmandal kolmandikul viskas kumbki meeskond veel ühe värava ning kohtumine läks lisaajale, kus otsustavaks sai Patrick Kane'i tabamus 11 minutit pärast lisaaja algust.

Läänekonverentsi avaringi paaris on seis nüüd 2:2, kusjuures neljast kohtumisest koguni kolmes on võitja selgunud lisaajal. Kõigis neljas mängus on lõpuks siiski peale jäänud kodumeeskond. Viies mäng peetakse reedel taas St Louisi koduväljakul.

Veel keerulisemalt jõudis võiduni Columbus Blue Jackets, kes jäi kodus Pittsburgh Penguinsi vastu mängu esimese tosina minutiga 0:3 kaotusseisu, kuid Brandon Dubinsky suutis 24 sekundit enne kolmanda kolmandiku lõppu viigistada. Jacketsi 4:3 võiduvärava viskas Nick Foligno, kui lisaaega oli mängitud 2.49. Mõlema tabamuse puhul langes osa süüst ka Penguinsi väravavahile Marc-Andre Fleuryle.

Selleski seerias on seis 2:2 viigis, kõik neli senist kohtumist on lõppenud skooriga 4:3. Viies mäng peetakse laupäeval Pittsburghis.

Kolmandas tänaöises kohtumises alistas Dallas Stars 4:2 Anaheim Ducksi ning viigistas samuti seeria seisu 2:2 peale. Ducks asus mängu avakolmandikul 2:0 juhtima, kuid Stars pööras kolmanda kolmandiku alguseks kaotusseisu eduks. Viies mäng peetakse reedel Anaheimis.

Avaringist on seni edasipääsu kindlustanud vaid Montreal Canadiens, kes sai kuivalt mängudega 4:0 jagu Tampa Bay Lightningust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles