Valujev tahab kohtuda Vitali Klitškoga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Valujev
Nikolai Valujev Foto: SCANPIX

Endine WBA raskekaalu tšempion Nikolai Valujev soovib kohtuda WBC sarja valitseva maailmameistri Vitali Klitškoga. Algselt pidi Valujev madistama olümpiakulla Odlanier Solisega, kuid enam pole ta sellest matšist huvitatud.

Varem sel aastal käisid Valujev-Klitško kohtumise osas küll läbirääkimised, ent kokkuleppele ei jõutud. Klitško meeskond väitis, et kuna Valujev nõuab auhinnafondiks 40 miljonit krooni, on matši võimatu korraldada.

«Ma ei taha Solisega võidelda. Olen tüdinenud alati uute profipoksijatega kohtumisest. Kuubalane ei huvita mind. Tahan võidelda Vitaliga, see oleks tõeline tippmatš,» sõnas Valujev.

Valujev lisas, et tema produtsendid hoiavad Klitško nõustajatega kontakti, ent läbirääkimiste konkreetsemaid detaile ta ei tea.

«Olen kindel, et matš leiab aset. Kohtumise vastu on nii suur huvi ja seetõttu usun, et finantsprobleemid ei saa takistuseks, » sõnas mees lootusrikkalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles