Saaremaa velotuuril üllatas võiduga Mihkel Räim

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim
Mihkel Räim Foto: Saaremaa velotuur

Saaremaa velotuuri esimesel 136 km pikkusel etapil Tartust Viljandisse pakkus võiduga üllatuse nii endale, kui kõikidele konkurentidele Mihkel Räim.

16-aastane Mihkel Räim jättis selja taha sellised ässad nagu Jaan Kirsipuu, Ervin Korts-Lauri, Tanel Kangerti, Rene Mandri, Gert Jõeääre, Erki Pütsepa ja Kalle Kriiti.


Alles oma esimesel Saaremaa velotuuril osalev Mihkel Räim tunnistas vahetult pärast finišit, et juuniori võit oli suhteliselt ebareaalne, aga seekord lihtsalt vedas.


Umbes seitse kilomeetrit enne lõppu sõitsid peagrupil eest ära Mihkel Räim, Janar Jermakov ja Gabriel Leppik, kes said peagrupi ees 25 sekundilise edu. Kuigi Viljandi tõusul olnud finiši ees jõudsid jälitajad jooksikutele peaaegu järele, jäi kolmik lõpuni ette.


Lõputõusu alustas Mihkel Räim kolmandana. «Ma mõtlesin finišeerida, aga mul olid krambid. Kartsin juba, et jään isegi seisma, aga sõitsin oma hooga edasi. Siis hakkasid mehed selg ees vastu tulema ja ka lõpujoon oli lähedal. Nii see tuligi,» rääkis Mihkel Räim oma võidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles