Rooney Dempseyle: oleksime pidanud teid hävitama

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Wayne Rooney lükkas ümber USA keskväljamängija Clint Dempsey väite, et Inglismaa meeskond  tunneb hirmu.

Nimelt väitis USA jalgpallikoondislane Clint Dempsey täna hommikul, et nägi MMi avakohtumises Inglismaaga oponentide silmades hirmu. «Ausalt öeldes tundus, et nad mängivad suure pinge all,» ütles sportlane ajakirjale The Sun.

Kuid Rooney vaidleb Dempsey jutule vastu ja räägib, et Inglismaa vääris kohtumisest USAga kolme punkti. «Me alustasime väga hästi ja väärisime võitu,» rääkis mees.

24-aastane Rooney tunnistab, et kannab kaasmaalaste lootusi endaga kaasas ning et tema väravad määravad, kui kaugele Inglismaa jõuab.

Staarründaja, kes pole kunagi jalgpalli MMil väravat löönud, on enesekindel. «Meil on mängijaid, kes väravaid toovad ja Inglismaa edu nimel pean ma mängima veel paremini kui avakohtumises.»

«Oleksime pidanud teid hävitama,» vastas Wayne Rooney Clint Dempseyle varasemale väljaütlemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles