Naiste võrkpalliliiga sümboolses koosseisus on neli Kohila mängijat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kaarel Täll
Copy
Kohila VK möödunud aastal võidetud karikaga
Kohila VK möödunud aastal võidetud karikaga Foto: Irina Mägi

Eesti naiste meistrivõistlustel osalevad treenerid valisid traditsionaalselt hooaja lõpus sümboolse koosseisu, kuhu tänavu kuuluvad neli Kohila Võrkpalliklubi mängijat. Seitsme parima naise hulgas on ühe mängijaga esindatud nii TTÜ, Famila/Võru VK kui Tartu Ülikool/Eeden.

Parima sidemängija on nooruke Kertu Laak, libero Pille Vahtra, diagonaalründaja Merilin Salben ja nurgaründaja Nette Peit (kõik Kohilast). Salben kogus meistrivõistluste mängudes 80 punkti (kasutegur +49), neist 4 kogunes pallingul ja 9 blokis. Kõrgeima kasuteguriga (+64) mängija oli Peit, kes kokku tõi 101 punkti, vahendab volley.ee.

Tartu Ülikool/Eedeni nurgaründajana kuulus väljavalitute hulka Elis Tenis, kes oli kogu meistrivõistluste resultatiivseim (107 punkti), näidates kasutegurit +41. Temporündajatest pääsesid sümboolsesse koosseisu Mari Loorman TTÜ-st ja Eliise Hollas Famila/Võru VK-st. Loorman oli edukaim 18 blokiga, Hollas oli resultatiivseim ja efektiivseim tempomängijatest (88 punkti, +57).

Eesti meistrivõistluste viimane mäng toimub homme kell 14 Võrus, kui pronksmedaliseeria otsustavas mängus võõrustab Famila/Võru VK Tartu Ülikool/Eedenit. Seeria avamängu võitis Eeden 3:2, teise kohtumise aga sama tulemusega Võru.

Naiste meistriliiga sümboolne seitsmik:

sidemängija –  Kertu Laak (Kohila)
libero – Pille Vahtra (Kohila)
diagonaalründaja – Merilin Salben (Kohila)
temporündaja – Mari Loormann (TTÜ)
temporündaja – Eliise Hollas (Võru)
nurgaründaja – Nette Peit (Kohila)
nurgaründaja – Elis Tenis (TÜ/Eeden)

Märksõnad

Tagasi üles