Video: imeliselt pääsenud Selänne ja Ducks jätkavad karikateekonda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anaheim Ducksi mängijad tähistavad võitu Dallas Starsi üle.
Anaheim Ducksi mängijad tähistavad võitu Dallas Starsi üle. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL tuli uskumatul kombel raskest seisust välja karjääri lõpetava Soome tähe Teemu Selänne koduklubi Anaheim Ducks, alistades Dallas Starsi lisaajal 5:4 ja pääsedes 4:2 seeriavõiduga järgmisesse ringi.

Stars asus kohtumist 4:2 juhtima ning näis, et võiduga viigistatakse seeria ja jõutakse otsustava seitsmenda mänguni. Pisut alla kolme minuti jäi mängida, kui Ducks läks riskile ja vahetas väravavahi väljakumängija vastu. 2.10 enne kolmanda kolmandiku lõppu vähendaski Nick Bonino kaotusseisu üheväravaliseks ning 24 sekundit enne normaalaja lõppu viigistas Devante Smith-Pelly väravaesise sagina järel seisu.

Lisaaega oli mängitud 2.47, kui Bonino saatis litri uuesti võrku ning kindlustas Ducksile võidu ja edasipääsu. Lisaks Boninole ja mängus samuti kaks väravat kirja saanud Smith-Pellyle kerkis Ducksi kangelases väravavaht Jonah Hiller, kes asus teisel kolmandikul Fredrik Anderseni asemel postide vahele ning tõrjus kõik talle tehtud 12 pealeviset. Selänne arvele jäi seeria viimases mängus kaks söödupunkti.

Play-off'i teises ringis minnakse vastamisi kas San Jose Sharksi või Los Angeles Kingsiga. Viie mängu järel juhib Sharks seeriat 5:2.

Teistes kohtumistes alistas Chicago Blackhawks 5:1 St Louis Bluesi ja New York Rangers oli 4:2 parem Philadelphia Flyersist. Blackhawks pääses seeria 4:2 võduga ühtlasi teise ringi, Rangers asus oma seeriat 3:2 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles