VK Janika rühm Sunshine võitis MK-sarjas pronksmedalid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika rühm Sunshine.
VK Janika rühm Sunshine. Foto: Are Tralla

25.-27.aprillil Helsingis toimunud rühmvõimlemise MK-etapil olid Eesti rühmad taas edukad, kui võimlemisklubi Janika eliitrühm Sunshine võitis MK-finaalis pronksmedali.

Sunshine saavutas hooaja viimasel MK-etapil tihedas konkurentsis 5. koha ning kõikide etappide kokkuvõttes pronksmedalid, Eesti rühmast jäid ettepoole Venemaa rühmad Madonna ja Expressia.

Rühma võistluskava «Nõia sosin» on valminud koostöös tuntud Soome koreograafi Antton Laine´ga ning rühma treenerid on Kristiina Noor, Maire Kamarik ja Maarja Jaanovits. Võistkonda kuuluvad Ilona Aigro, Carmen Kukk, Kristin Laupa, Helen Linnok, Marlen Miilaste, Evelin Mutli, Maris Pagel, Liisi Vister ja Merili Savolainen.

Teine Eestit esindanud rühm, VK Piruett Flamingo saavutas 15.koha (koosseis: Elerin Ojamäe, Karina Polovnikova, Paula Tiiman, Mari Eesmaa, Pille-Riin Paas, Maria Huntsaar, Laura Helena Soonvald, Triin Kont; treenerid: Nadežda Logvinenko, Ireen Tarm).

Maikuu lõpus toimuvatel MM-võistlustel Moskvas asutakse taas võistlustulle maailma parimate rühmade konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles