Eclex alistas napilt Tallinna Ülikooli ja pikendas finaalseeriat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste korvpalli meistriliigas peeti täna finaalseeria neljas kohtumine Eclex/1182 ja Tallinna Ülikooli naiskondade vahel. Seeria esimese võidu sai täna kirja Eclexi naiskond, kes võitis mängu 70:69, seeria seis on seega 1:2 Tallinna Ülikooli kasuks.

Seeria kaks esimest kohtumist kaotanud Eclexil oli täna selg vastu seina ja nii suudeti mängu esimene veerandaeg enda kasuks kallutada 30:21. Poolajaks oli Eclexi edu 46:34, ent kolmas veerandaeg lõppes juba 54:54 viigiseisul. Tasavägiselt kulgenud viimasel kümnel minutil näitasid otsustavatel hetkedel siiski kindlamat mängu tiitlikaitsjad ning nii võttis Eclex napi 70:69 võidu.

Võitjate parimana viskas Laina Mesila-Kaarmann 22 punkti, Tallinna Ülikooli resultatiivseimaks oli 15 punktiga Laura Audere. Kolme võiduni mängitavat seeriat on 2:1 juhtimas Tallinna Ülikool, järgmine mäng peetakse neljapäeval, 1.mail kell 16 Tallinna Ülikooli saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles