O’Sullivan jõudis kummalise mänguga poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Snuukri maailmameistrivõistlustel jõudsid tänase hommikuse sessiooni järel poolfinaali tiitlikaitsja Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby.

O’Sullivan oli kummalises mängus 13:3 üle Shaun Murphyst. Kõigepealt läks Murphy kohtumist 2:0 juhtima, kuid seejärel tegi 2005. aasta maailmameister mitu lihtsat viga ning lasi O’Sullivanil viigistada. Tänahommikusele sessioonile läks O’Sullivan vastu 6:2 eduseisul.

Murphy’l oli korduvalt häid võimalusi tagasi mängu tulla, kuid pidevad lihtsad eksimused andsid trumbid O’Sullivanile. Vaatamata suurele võidule oli näha, et tiitlikaitsja ei olnud kohati oma mänguga rahul ja näis üsna ärritunud. Siiski täitis ta oma eesmärgi ja lõpetas mängu juba hommikul ning õhtu on O'Sullivanil vaba.

Selby läks hommikusele sessioonile vastu kindla 12:4 eduseisuga. Hea turniiri teinud Alan McManus suutis küll ühe frame’i veel võita, kuid seejärel sai Selby vajaliku 13. frame'i kätte.

O’Sullivan kohtub poolfinaalis suure tõenäosusega eelmise aasta finaalivastase Barry Hawkinsiga, kes juhib Dominic Dale’i vastu 11:5. Selby ootab vastast paartist, kus Judd Trump juhib 6:2 Neil Robertsoni vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles