Atletico kaitsja: fännid aitasid meid algusest lõpuni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea ja Madridi Atletico poolfinaal.
Londoni Chelsea ja Madridi Atletico poolfinaal. Foto: SCANPIX

Meistrite liiga finaali jõudnud Madridi Atletico kaitsja Filipe Luis tänas kõiki poolehoidjad, kuid märkis, et Atleticol tuleb karikate enda kätte saamiseks veel palju tööd teha.

«See meeskond on terve hooaja jooksul õppinud väljakutsetega rinda pistma. Fännid aitasid meid algusest lõpuni ning nägite ise, kui ühtse meeskonnana me väljakul võitlesime. Meil on vaja veel nii palju olulisi mänge pidada, aga tahame need kõik võita,» viitas Luis Hispaania meistriliiga tiitliheitlusele, kus hooaja lõpuni jääb veel kolm vooru ning Atletico hoiab liidrikohta. «Usun, et Real Madridi näol ootab meid finaalis tugevaim vastane. Neil on Euroopa parim meeskond.»

Ründaja Diego Costa lisas: «Andsime endast absoluutselt kõik, et finaali jõuda. Kui Torres värava lõi, jäime rahulikuks, sest teadsime, et meile piisab ühest tabamusest ja olemegi finaalis.»

Poolkaitsja Tiago märkis, et finaalivastane Madridi Real on alistatav. «Tänane võit on nagu unistuse täitumine. Aga nägime, et unistused saavad tõeks ja nüüd ootab ees finaal Lissabonis. Teadsime, et täna ei tule lihtne mäng. Aga teadsime ka, et Chelsea peab mängu rohkem avama. Teadsime, et oleme võõrsil väga head. Pärast meie väravat lasid Chelsea mängijad tujul langeda, samas kui meie enesekindlus kasvas. Ja siin me nüüd oleme. Real on fantastiline meeskond. Nad võivad mis tahes mängu võita. Aga eelmisel aastal võitsime nende kodustaadionil karika, nii et oleme enesekindlad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles