Eurosarja pääsenud FC Santose mängija: oleme juba võitjad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Santose mängijad.
FC Santose mängijad. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tartu jalgpalliklubi FC Santose äärepoolkaitsja Mikk Laasi sõnul võib karikafinaali pääsenud Santost juba omamoodi võitjateks nimetada.

Veel eelmisel aastal teises liigas ehk tugevuselt neljandal tasemel mänginud Santos alistas teel finaali muuhulgas näiteks Narva Transi, otsustavas poolfinaalis tehti tuul alla HÜJK Emmastele, seda tulemusega 3:1, vahendab Soccernet.ee.

«Ei saa öelda, et meil oleks olnud lihtsaid vastaseid, kui välja jätta üks Rahvaliiga meeskond. Usun, et meid saab juba võitjateks nimetada küll, aga sellegipoolest läheme finaali mängima ja loodame seal korraliku tulemuse saavutada,» sõnas Laas.

«Usun, et suutsime olla eeskujuks paljudele oma klubi kasvandikele ja tõestasime, et kõik on võimalik. Euroopa liigas mängimist ootame me kõik ja läheme mängule, ükskõik, kes vastaseks tuleb, heade emotsioonidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles