Kalevi mängujuht valiti meistriliiga kuu parimaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alexela Korvpalli Meistriliiga Kuu mängijaks aprillis valiti Tallinna Kalevi mängujuht Raido Roos. Sportland premeerib aprilli parimat mängijat Nike Air Force 1 nime kandvate jalatsitega.

Meeskonna kapteni Raido Roosi vedamisel jõudis Tallinna Kalev üle aastate taas nelja parema hulka. Tallinna Kalev mängis aprillikuus kokku kaheksa Alexela Korvpalli Meistriliiga kohtumist, neist 3 põhiturniirimängu, 4 veerandfinaali ning 1 poolfinaali. Põhiturniiri viimaste kohtumistega suutis Tallinna Kalev mööduda turniiritabelis KK Pärnust ning saada play-off’iks viies asetus. Veerandfinaalseeriatest kõige rohkem põnevust pakkunud Tallinna Kalevi ja TTÜ KK mõõduvõtt oli ka ainuke seeria, mis venis nelja mänguni ning üheski kohtumises ei olnud vahe suurem kui 13 punkti.

Raido Roosi keskmisteks näitajateks aprillikuus olid 8,4 punkti, 2,9 lauapalli, 2,6 resultatiivset söötu ja 1,0 vaheltlõiget. Kolmesejoone tagant tabas Roos aprillikuus 54,8% täpsusega.

29-aastane tagamängija on kuulunud Eesti noortekoondisesse ning mängib meistriliigas 11. hooaega. Roosi auhinnakapis on kaks pronksmedalit: 2011. aastal TTÜ/Kalevi ridades ning 2006. aastal Dalkia/Nybitiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles