Klounaad Eesti liigas: väravavaht marssis keset mängu platsilt minema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Absurdne olukord: Puuma väravavaht Vitas Mališauskas on platsilt juba teadmata suunas lahkunud, tema asemel omavoliliselt postide vahele asunud Rameš Mamedov saab käega mängimise eest punase kaardi.
Absurdne olukord: Puuma väravavaht Vitas Mališauskas on platsilt juba teadmata suunas lahkunud, tema asemel omavoliliselt postide vahele asunud Rameš Mamedov saab käega mängimise eest punase kaardi. Foto: Ekraanitõmmis videost

Esiliiga 10. voorus sai hooaja ühe kurioosseima teoga hakkama FC Puuma väravavaht Vitas Mališauskas, kes lahkus pärast järjekordset tema seljataha löödud väravat omavoliliselt platsilt, vahendab portaali soccernet.ee meelelahutusrubriik Ristnurk.

Ristnurga andmetel ütles Mališauskas kaaslastele lihtsalt, et temale aitab – ja platsilt läinud mees oligi.

Veidrused ei olnud aga sellega lõppenud – vallatu puurivahi asemel asus ilma kedagi sellest teavitamata väravapostide vahele kaitsja Rameš Mamedov, kes järgmises olukorras karistusalas palli kätte võttis. Kohtunik Andrei Karhul ei jäänud seepeale muud üle, kui Mamedovile punane kaart anda ning Puuma vastu penalti määrata.

Mängu viimastel minutitel seisis väravas teine väljakumängija Sergei Žakin.

Vaata väravavahi korraldatud tragikoomilist vahejuhtumit allolevast videost. Situatsioon algab, kui Puuma vastane Vändra Vaprus lööb oma viienda värava, videos on see hetk umbes 1:44.00 peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles