Miroslav Klose jätkab karjääri Lazios

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miroslav Klose Lazio särgis
Miroslav Klose Lazio särgis Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli elav legend Miroslav Klose sõlmis oma praguse koduklubi Rooma Lazioga ühe aasta pikkuse lepingupikenduse, mida on võimalik poolte soovil veel aasta võrra pikendada. Leping toob 35-aastasele ründajale sisse 2,5 miljonit eurot.

Klose liitus Lazioga 2011. aastal ning on täie tervise juures pidevalt mänguaega teeninud ja väravaid löönud. Kokku on tal Lazio eest kirjas 97 mängu ja 40 tabamust.

Suvel toimuvatel jalgpalli maailmameistrivõistlustel loodab Klose teha viimased mängud koondise eest, et proovida veel viimast korda tiitli eest võidelda. MMil ajab vanameister taga aga märkimisväärset rekordit – nimelt võib sakslasest saada enim MM-väravaid löönud mängija läbi aegade. Klose on MM-finaalturniiridel löönud 14 tabamust, Brasiilia legend Ronaldo aga 15.

Saksamaa koondise kõigi aegade väravalööjate edetabelis on hetkel Klosel kaksikjuhtimine koos Gerd Mülleriga, mõlema mehe arvel on 68 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles