Kaotusseisu jäänud Paide teenis hooaja neljanda võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond (valges) ja Jõhvi FC Lokomotiv
Paide Linnameeskond (valges) ja Jõhvi FC Lokomotiv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jalgpalli meistriliigas oli Jõhvi Lokomotiv lähedal esimesele võidule tippseltskonnas, kuid lõpuks tunnistati siiski Paide Linnameeskonna 2:1 paremust.

Jõhvi jaoks algas kohtumine hästi, kui teisel minutil lõi nurgalöögist tulnud palli peaga väravasse Preche Mbongou. Lokomotiv suutis eduseisu hoida kuni 53. minutini, kui Paide poolelt viigistas Stanislav Goldberg. Neli minutit hiljem vormistas Rasmus Tomson lõppskoori.

Paide on nüüd 10 mänguga kogunud 15 punkti. Nelja võidu kõrval on neil kirjas kolm viiki ja kolm kaotust. Liigatabelis hoitakse 6. kohta.

Jõhvi on aga ühe punktiga kindlalt viimane. Seni pole õnnestunud esimest hooaega meistriliigas mängivatel meestel veel ühtegi kõrgliigakohtumist võita. Ainus viik pärineb mängust Tartu Tammekaga.

Täna on Eesti meistriliigas kavas veel kaks mängu. Kell 16 võõrustab Narva Trans tiitlikatsjat Tallinna Levadiat ning kell 19 kohtuvad Sillamäel kohalik Kalev ja Flora. Sillamäe ja Flora lahingust näitab Postimees ka otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles