Liinamäe: osad inimesed ei näe minus perspektiivi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liinamäe
Gerli Liinamäe Foto: Mihkel Maripuu

Sel nädalal tegi lõppenud hooajast kokkuvõtteid Eesti Uisuliit. Järgmistele tiitlivõistlustele pürgivad noored ootavad alaliidult senisest tõhusamat toetust.

Gerli Liinamäe kerkis esile neli aastat tagasi, kui lõi Eesti meistrivõistlustel Jelena Glebovat ja saavutas siis Euroopa meistrivõistlustel 13. koha, kuid kolm järgnevat hooaega pole aga erinevatel põhjustel suurt arenguhüpet toonud. «Mõnes mõttes on probleem ka selles, et osad inimesed ei näe minus perspektiivi,» ütles Liinamäe ETV spordisaatele. «Pärast vigastusi ja tagasilööke ongi minu jaoks praegu oluline üles tagasi tõusta, mis on olnud raskem, kui normaalselt arenedes edasiminek.»

Uueks hooajaks peaks Glebova seljataga jäänud naistel jaguma senisest rohkem motivatsiooni, sest Euroopa meistrivõistlustel saab Eesti välja panna kaks naisüksiksõitjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles