Video: Israeli trennikaaslane heitis maailma hooaja tipptulemuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Stahl võistlemas 2012. aastal Viljandis peetud Eesti kuldliiga etapil.
Daniel Stahl võistlemas 2012. aastal Viljandis peetud Eesti kuldliiga etapil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti kettaheitja Märt Israeliga koos islandlase Vesteinn Hafsteinssoni treeninggrupis treeniv ja korduvalt Eestiski võistelnud rootslane Daniel Ståhl heitis USAs Irvine'is peetud võistlustel ketast isiklikuks rekordiks 66.89, mis on ühtlasi uus maailma hooaja tipptulemus.

Seejuures püstitas Ståhl alles eelmisel nädalal senise isikliku tipptulemuse, viies rekordnumbrid 62.16 pealt 64.30 peale, vahendab Hafsteinssoni treeninggrupi koduleht globalthrowing.com.

Israel ise sai samal võistlusel parimal katsel kirja tulemuse 61.04, mis andis Ståhli ja Hannes Kirchleri (62.42) järel kolmanda koha. «Märt heitis tulemuse, mis on sarnane eelmiste võistluste omadele. Ta on veel natuke tehnika ja lõdvestumisega hädas, kui on vaja võimsus heitesse panna, kuid küll see tuleb,» märgib Hafsteinsson Globalthrowingu lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles