Endine peatreener kritiseeris Hispaania taktikavalikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Aragones
Luis Aragones Foto: SCANPIX

Endine peatreener Luis Aragones kritiseeris Hispaania jalgpallikoondise taktikavalikut MM-finaalturniiril Šveitsile 0:1 kaotatud mängus. Aragonese arvates rikkus vilets algus kõik hispaanlaste võimalused.

«Neil polnud piisavalt kindlust, et kohe esimesest sekundist initsiatiiv haarata,» vahendab ESPN 2008. aastal Hispaania Euroopa meistritiitlini juhtinud Aragonese sõnu. «Mehed polnud piisavalt kiired ja nad ei otsinud vabu kohti. Ma ei ütleks, et võitis parem meeskond, vaid võitis see, kes oli paremini organiseeritud.»

Praegune peatreener Vicente del Bosque ei soovinud meedia vahendusel sõnasõtta astuda, öeldes vaid, et austab Aragonese arvamust. «Minu suust ei kuule te ühtegi halba sõna Aragonese kohta,» teatas Del Bosque. «On ainult üks Hispaania, mitte Del Bosque Hispaania ja Aragonese Hispaania. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada. Ta on inimene, kes tunneb kõiki neid mängijaid, ta on nendega koos töötanud ja ka edu saavutanud.»

Järgmise mängu peab Hispaania 21. juunil Hondurase vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles