Operatsioonil käinud Kruglovi jaoks on hooaeg lõppenud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov.
Dmitri Kruglov. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Dmitri Kruglov vigastas koduklubi Ravani eest mängides õlasidemeid ning käis paar päeva tagasi ka Saksamaal operatsioonil. Kruglovi jaoks on tänavune hooaeg sellega lõppenud.

«Kohtumises Qabala vastu kukkusin heitluses palli pärast väljakult välja käe peale ning tundsin, et midagi rebenes,» rääkis Kruglov Postimehele. «Luud on kõik terved. Õlas olid sidemed osaliselt katki. Uuringud näitasid, et operatsioon oli vajalik.»

Kruglovi leping Aserbaidžaani kõrgliigas mängiva Ravaniga kestab 30. maini, seni peab Eesti koondislane viibima klubi juures. «Mai lõpus saan Eestisse tulla ning siis vaatab Kaspar (Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp) mind uuesti üle.»

Kruglovi sõnul võib vigastuspausi pikkus halvemal juhul olla kuni pool aastat, kuid ise loodab ta tunduvalt kiiremini pltsile naasta. «Mulle öeldi, et kuus kuud on selline kriitiline tähtaeg, kui kõik peaks olema korras,» märkis ta ning lisas, et pärast kuut nädalat saab ta loodetavasti hakata end juba rohkem liigutama.  

Kuna Kruglovi leping Ravaniga saab läbi mai lõpus, siis tervenedes peab ta hakkama otsima ka uut koduklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles