Juunioride maanteekoondislased lõpetasid Poola maailmakarikaetapi kolmandas kümnes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juunioride maanteerattakoondis.
Eesti juunioride maanteerattakoondis. Foto: Sander Maasing / Rattaprofid

1-4. maini kestnud La Coupe du Président de la Ville de Grudziadz nimelisel maailmakarikaetapil oli eestlastest parimana Karl Patrick Lauk 23.

Esimesel päeval oli kavas kaks etappi, hommikul meeskondlik temposõit ning pealelõunal lühike grupisõit. Meeskondlikus temposõidus saavutas Eesti juunioride maanteekondis 11. koha ning kaotust kogunes võidu teeninud Saksamaa meeskonnale 37 sekundit. Pealelõunasel etapil oli parima eestlasena Norman Vahtra 15.

Teisel päeval sõidetud etapil oli Eesti koondisest jällegi parim Vahtra, saades 18. koha, kellest kaks kohta tagapool oli teine eestlane, Siim Kiskonen. Velotuuri eelviimasel päeval saavutas Kiskonen parima eestlasena tubli 12. koha.

Velotuuri ainuke esikümne koht teeniti viimasel etapil, kus Karl Patrick Lauk lõpetas grupifinišiga lõppenud etapi 9. kohaga.

Kokkuvõttes oli parim eestlane Karl Patrick Lauk, kes saavutas üldarvestuses 21. koha. Laugule järgnesid kohe ka teised Eesti koondislased ning Norman Vahtra lõpetas mitmepäevasõidu 23. kohaga, Siim Kiskonen 26. kohaga, Ekke-Kaur Vosman 27. kohaga, Janar Juss 66. kohaga ja Kristjan Johanson lõpetas velotuuri 78. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles