Donovan kohtunikule: määrustepärast väravat ei tohi lugemata jätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Landon Donovan
Landon Donovan Foto: SCANPIX

Landon Donovan kinnitas, et on üliõnnelik, et USA suutis jalgpalli MM-finaalturniiril Sloveenia vastu 0:2 kaotusseisust välja tulla, aga samas ei suutnud Donovan varjata, kui suurt pettumust mängu vilistanud kohtunik talle valmistas.

Sloveenia läks esimesel poolajal Valter Birsa ja Zlatan Ljubijankici väravatest juhtima, aga kohe teise poolaja alguses avas Donovan ka USA väravaarve, viigivärava lõi Michael Bradley 82. minutil, vahendab ESPN.

85. minutil saatis palli Sloveenia väravavahi selja taha ka Maurice Edu, aga kohtunik jättis selle värava lugemata.

«Olen poiste üle väga uhke. Ma ei usu, et paljud meeskonnad suudaksid sellisest seisust välja tulla,» arutles Donovan. «Aga ausalt öeldes olen üsna hämmingus. Ma ei tea, miks meilt kolmas värav rööviti. Ma ei saa aru, mis see põhjus oli.»

Donovan oli mängu vilistanud kohtuniku Koman Coulibaly suhtes üsna kriitiline. «See oli tüübi esimene MMi mäng, võib-olla ajas see tal natuke pea sassi, aga määrustepärast väravat ei tohi lugemata jätta,» pahandas Donovan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles