Levadia juhatuse liige: pereisa elu ei tohiks lapsepõlvepattude pärast p***e keerata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Jahhimovitš ja Tarmo Neemelo
Aleksei Jahhimovitš ja Tarmo Neemelo Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

FC Levadia lõpetas eile töölepingu keskkaitsja Aleksei Jahhimovitšiga, kellele Eesti Jalgpalli Liit määras mängukeelu seoses osalemisega kihlveopettuses. Jahhimovitšile määratud karistus kehtib kuni käesoleva aasta lõpuni ning vaadatakse üle uurimise lõppemisel või hiljemalt 31. detsembril 2014.

Levadia juhatuse liige Andres Leht on väga löödud. «Mõistame Aleksei teod 100% hukka, aga inimlikult on mul temast väga kahju. See oli mulle emotsionaalselt väga suur pauk,» rääkis Leht Õhtulehele ja avaldas lootust, et Jahhimovitši võistluskeeldu ei pikendata ning mees saab pärast karistuse kandmist jalgpalli mängimisega jätkata.

«Peame need asjad klubis läbi rääkima, aga perekonnapea – Jahhimovitšil on naine ja väike laps ülal pidada – elu ei tohiks lapsepõlvepattude pärast p***e keerata. Levadial tema suhtes pretensioone pole, sest pettuseid toimusid siis, kui ta ei olnud veel meie klubi mängija,» rääkis Leht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles