Õnnetus: endise tipptennisisti majas hukkus kolm inimest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blake.
James Blake. Foto: SCANPIX

Täna hommikul toimus Ameerika Ühendriikides tulekahju, milles hukkus kolm inimest. Kinnisvaradokumentidest selgus, et tulekahjus kannatada saanud maja omanik on endine profitennisist James Blake, mehe esindajate sõnul Blake tulekahju hetkel majas ei viibinud.

Eksklusiivses elamurajoonis asuv miljon dollarit maksev Tampa elamu süttis põlema täna hommikul, politsei on tulekahju põhjust alles uurimas. Korrakaitsjad pole veel avalikustanud, kas majast surnuna leitud kolm inimest hukkusid tulekahju tagajärjel või oli nende surmapõhjuseks midagi muud. Samuti pole politsei veel avalikustanud hukkunute isikuid.

Tulekahju toimus villas, mis kuulub 34-aastasele endisele Ameerika profitennisemängijale James Blake'ile, kes läks pensionile eelmisel aastal. Blake'i esindaja kinnitas USA uudistekanalile 10 News, et Blake polnud tulekahju tekkimise ajal majas.

Oma profikarjääri jooksul võitis Blake 10 turniiri, tema kõrgeimaks edetabelikohaks jäi neljas positsioon, millel ta paiknes 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles