Brasiilia koondise peatreener jättis nimekad vanameistrid meeskonnast välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolari.
Luiz Felipe Scolari. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondis sai täna selgeks ning Luiz Felipe Scolari valikus ei olnud ruumi Kaka, Ronaldinho ja mitme teise kogenud staari jaoks.

Scolari oli juba varem vihjanud, et Kakal ja Ronaldinhol pole suurele turniirile asja, ning täna sai see ametlikuks selgeks, kui Brasiilia koondise koosseis avalikuks tehti, vahendas Soccernet.ee.

Veidi üllatuslikult ei ole ruumi ka varem pidevalt Selecaod esindanud väledale ründemehele Lucas Mourale, kelle tänavune hooaeg PSG-s on olnud üsna säratu.

Scolari teatas koheselt ära 23-nimelise lõpliku koondise ning ei hakanud lisamängijaid end tõestama kutsuma, kuid tal on võimalik kuni 2. juunini muudatusi teha.

Brasiilia esialgne MM-koondis:

Väravavahid: Julio Cesar (Toronto), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro).

Kaitsjad: Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), Marcelo (Madridi Real), Maxwell (Pariisi Saint-Germain), Thiago Silva (Pariisi Saint-Germain), Dante (Bayern), David Luiz (Chelsea), Henrique (Napoli).

Poolkaitsjad: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Ramires (Chelsea), Fernandinho (Manchester City), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Hernanes (Inter).

Ründajad: Neymar (Barcelona), Bernard (Shakhtar), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit), Jo (Atletico Mineiro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles