Politsei avaldas endise tennisestaari villas hukkunute kohta kummalisi detaile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahjus kannatada saanud James Blake'ile kuulunud villa.
Tulekahjus kannatada saanud James Blake'ile kuulunud villa. Foto: twitter.com

USA väljaanded ja veebiportaalid on täna avaldanud uut informatsiooni tulekahju kohta, mis toimus endisele tipptennisistile James Blake'ile kuulunud villas. Kohaliku politsei sõnul leiti majast ka neljas laip ning esialgse info kohaselt oli õnnetuse näol tegemist tahtliku süütamisega.

Uudisteportaal 10 News avaldas täna Hillsboroughi maakonna politseijaoskonna infot, mille järgi leiti majast lisaks esialgsele kolmele hukkunule veel neljaski surnu. Korrakaitsjate sõnul kuulus maja tõesti omaaegsele maailma neljandale reketile James Blake'ile, ent ta üüris seda Tampas asuvat villat Campbellide perele, kuhu kuulusid lisaks isa Darrenile ja ema Kimberlyle ka lapsed Colin ja Megan.

Hillsborougi politseijaoskonna kõneisik Donna Lusczynski ei kinnitanud veel, kas ohvriteks on Campbellide perekond, ent ta avaldas tulekahju kohta uusi asjaolusid, mis mitme USA portaali hinnangul on rohkem kui kummalised.

«Kahel ohvril on ülakeha trauma. Oleme kinnitanud, et maja peale oli laiali laotatud pürotehnikat ning tulekahju süüdati tahtlikult seni veel teadmata ainega,» vahendas Lusczynskisõnu 10 News.

Teise USA uudistekanali ABC reporter Meredyth Censullo avaldas oma isiklikul Twitteri-kontol veel infot, mille järgi oli vähemalt ühte hukkunut pähe tulistatud ning lisaks oli kinnitatud pürotehnikat ka nende kehade ümber. Selliseid väiteid pole korrakaitsjad veel ümber lükanud ega kinnitanud.

Tulekahjus kannatada saanud villat rentinud Blake võitis oma profikarjääri jooksul 10 turniiri, Suure Slämmi turniiridel jäi üksikmängus tema parimaks tulemuseks pääs veerandfinaali (2005. ja 2006. aastal USA lahtistel, 2008. aastal Austraalias). Tema parimaks tulemuseks maailma edetabelis oli neljas koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles