OKC ja Indiana Pacers viigistasid seeriad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunderi võidule vedanud Kevin Durant.
Oklahoma City Thunderi võidule vedanud Kevin Durant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud öösel kaks play-offi teise vooru mängu, mille järel suutsid seeriad viigistada nii Oklahoma City Thunder kui Indiana Pacers.

Oklahoma meeskond kohtub läänekonverentsi poolfinaalis Los Angeles Clippersiga ning suutis seeria teise mängu kallutada enda kasuks numbritega 112:101. Võitjate parimana oli kolmikduublile lähedal Kevin Durant, kelle arvele jäi 32 punkti, 12 lauapalli ja üheksa korvisöötu, Russell Westbrook sai omakorda kirja 31 punkti, 10 lauapalli ja 10 söötu. Clippersi resultatiivseimaks oli 18 punktiga J.J. Redick, kaksikduubli lisas 17 punkti ja 11 korvisööduga Chris Paul.

Seeria on nüüd 1:1 vigiis.

Õhtu teises kohtumises alistas Indiana Pacers 86:82 Washington Wizardsi. Roy Hibbert viskas võitjate poolt 28 punkti, Wizardsist vastas 21 silma ja 11 lauapalliga Marcin Gortat. Ka see seeria on pärast eilset 1:1 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles