Video: ManU uueks treeneriks peetav hollandlane pani ajakirjaniku karmilt paika

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Kuigi Manchester Unitedi jalgpalliklubi pole hetkel veel kuulujutte kinnitanud, usutakse laialdaselt, et meeskonna uueks peatreeneriks saab Louis van Gaal. Kuulus hollandlane demonstreeris juba enne ManU tüüri juurde saamist, et ajakirjanikel temaga lihtne olema ei saa.

Nimelt oli üks reporter van Gaali käest uurimas, millises seisus hollandlase ja ManU vahelise lepingu sõlmimine on, ent õnnetu ajakirjanik vormistas küsimuse üsna kummaliselt, pärides, mida van Gaal ManUst teab («What do you know about Manchester United?», tõlkes: «Mida te teate Manchester Unitedist?»).

Kuna van Gaal pole suu peale kukkunud, vastas ta otsekoheselt: «See on loll küsimus. Loll küsimus, sest see (ManU- toim.) on üks maailma suurimaid klubisid.»

Van Gaal pole seni kinnitanud, kas ta asub Unitedi peatreeneri kohal tööle ning Briti meedia väitel ei tule seda kinnitust ka käesoleva nädala jooksul. Uue nädala alguses on van Gaal aga välja reklaaminud pressikonverentsi ning tõenäoliselt avalikustatakse tema tulevik just seal.

Vaata lühivideot van Gaali vastusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles