U16 koondis mängis Põhja-Iirimaaga viiki

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U16 koondis.
Eesti U16 koondis. Foto: www.jalgpall.ee

Eesti U-16 jalgpallikoondis kohtus eile Põhja-Iirimaa eakaaslastega ning viigistas 1:1.

TNTK staadionil toimunud mängu esimesel poolajal väravaid ei löödud. «Olime avapoolajal veidi hädas. Vastane hoidis hästi palli, aga kui meie selle saime, siis andsime selle üsna kiiresti ära. Avapoolaja esimesel poolel kaotasime ka palju üks-ühele võitluseid,» rääkis noortekoondise peatreener Marko Pärnpuu.

Mängu 69. minutil teenis Pavel Fedorenko penalti ning avas sealt ka skoori – 1:0 Eestile. Kahjuks edu hoida siiski ei suudetud ja esimesel lisaminutil seadis Cassidy karistuslöögist lõppseisuks 1:1.

«Vaheajal rääkisime oma vigadest ning teine poolaeg oli hoopis parem. Jagasime kindlamad ülesanded ära kaitses, meie käes oli ka rohkem palli ja sundisime neid eksima. Lõpus lõid nad küll meile värava, aga meil oli veel võimalus mäng enda kasuks pöörata, aga vastaste väravavaht tegi hea tõrje. Olen kokkuvõttes teise poolajaga väga rahul – mängijad tegid asju, mida oli vaja,» lisas Pärnpuu.

Kordusmäng toimub samal staadionil reedel kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles