Inglise tippklubi mängija lobises välja peatreeneri vallandamise

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandro (paremal).
Sandro (paremal). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas voor enne hooaja lõppu kuuendal kohal oleva Tottenham Hotspuri poolkaitsja Sandro teatas kodumaal Brasiilias antud intervjuus, et Spursi peatreener Tim Sherwood vallandatakse selle hooaja järel, lisades, et talle teeb see uudis ainult rõõmu.

Viimaste nädalate jooksul pole Sherwoodiga tülli läinud Sandro üldjuhul mahtunud isegi Spursi vahetusmängijate pingile, kuid laupäeval 0:2 kaotusmängus West Hami üle pääses ta esimest korda pärast märtsikuist kohtumist Benficaga isegi platsile.

Poolkaitsjat vihastas ennekõike aprillis Sherwoodi poolt telekaamerate ees öeldud lause, et brasiillane pole meeskonda mahtumiseks «piisavalt hea». Sandro ironiseeris peatreeneri üle Twitteri vahendusel, mis ärritas omakorda Sherwoodi.

«Sherwood lahkub hooaja lõpus. Siis tuleb uus peatreener – kõik on uus! Hetkel olen ma olukorraga rahul,» teatas Sandro ESPNile antud intervjuus hoolimata sellest, et Luiz Felipe Scolari jättis ta välja ka MMil mängivast Brasiilia koondisest. Poolkaitsja soovib aga White Hart Lane’il jätkata. «Siit oleks väga raske lahkuda. Daniel Levy (klubi juhatuse esimees – toim) lepib kõik üleminekud ise kokku. Isegi Gareth Bale’iga läks nii,» märkis Sandro.

Briti lehtede väitel on Sherwoodi ametipostile kolm konkurenti – Amsterdami Ajaxi peatreener Frank de Boer kinnitas ise, et Spurs on talle tööd pakkunud, ehkki Londoni klubi väitel ei vasta selline jutt tõele. Kandidaatidena on ära mainitud ka Evertoni juhendaja Roberto Martinez ja Southamptoni peatreener Mauricio Pochettion. Sherwood juhendab Spursi alates detsembrist, kui vallandati senine peatreener Andre Villas-Boas. Tema leping kehtib järgmise liigahooaja lõpuni ehk 2015. aasta suveni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles