Kalev Chocolate Teami rattur sai velotuuril Poolas teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alessandro Bertuola
Alessandro Bertuola Foto: Kalev Chocolate Team

Eesti jalgratta profimeeskond Kalev Chocolate Team jättis selja taha hooaja parima etteaste, kui itaallane Alessandro Bertuola sai Malopolska velotuuri kokkuvõttes teise koha.

Võitis poolakas Jacek Morajko (Mroz Active Jet), kellele mai alguses Kalev Chocolate Teamiga liitunud Bertuola kaotas 26 sekundit.

Esikümnes lõpetas koguni kolm šokolaadipoissi – itaallane Fabio Donesana oli seitsmes (+2.14) ja leedulane Simas Kondratas kaheksas (+2.14).

Lätlane Viesturs Luksevics sai 32. (+10.15) ja hiljuti ränga liiklusõnnetuse läbi elanud Martin Puusepp 55. koha (+23.52).

Eile sõidetud viimasel etapi, 159 km distantsi Iwkowast Bieczi võitis poolakas Tomasz Smolen (CCC Polsat), kellele järgnesid tunamullu Kalev Chocolate Teamis sõitnud kaasmaalane Adam Wadecki (CCC Polsat) ja belglane Sven Vanthourenhout (Sunweb). Donesana sai grupifinišis Kalev Chocolate Teami parimana 11. koha.

Eelkõige Bertuola, Donesana ja Kondratase hea minek annab alust loota häid tulemusi Itaalia ja Leedu meistrivõistlustelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles