Itaalia peatreener: õnn ei soosinud meid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia peatreener Marcello Lippi.
Itaalia peatreener Marcello Lippi. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Marcello Lippi sõnas pärast 1:1 viigimängu Uus-Meremaaga, et itaallastel polnud tänases mängus õnne.

Lõuna-Aafrika Vabariigis jätkuval MM-finaalturniiril F-alagrupis juba teise viigi teinud Itaalial on kogutud vaid kaks punkti, sama palju punkte on ka Uus-Meremaal, alagrupi liider on Paraguay nelja silmaga, vahendab Goal.com

«Meil polnud eriti õnne, samas tuleb tõdeda, et me ei mänginud väga hästi,» sõnas tiitlikaitsjate juhendaja Lippi pärast mängu intervjuus Sky Sportsile. «Mehed mängisid suure tahtega, aga otsustavatel hetkedel nappis neil kindlust. Tuleb tõdeda, et õnn ei soosinud meid täna.»

Marcello möönis, et neljapäeval Slovakkia vastu mängides vajab Itaalia võitu, vastasel juhul alagrupist edasi ei pääseta. «Peame oma viimase mängu võitma, kui soovime järgmisesse ringi jõuda,» tunnistas Lippi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles