Portugali fännid staaridele: kasvatage vuntsid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali koondise staar Cristiano Ronaldo
Portugali koondise staar Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Portugali koondise fännid käivitasid Facebookis kampaania, milles soovitatakse jalgpalluritel MMi ajal endale  pikad vuntsid kasvatada.

Fännid riputasid suhtlusleheküljele üles üsna palju fotosid 1980. aastate Portugali staarjalgpalluritest, kellel olid vuntsid, kirjutab Reuters.  

Facebookis on siiani algatusega liitunud üle 60 000 fänni, kelle arvates peaksid praegused mängijad unustusehõlma vajunud vuntse uuesti propageerima hakkama.

«Mängijad näeksid vuntsidega palju trendikamad välja ning oleksid teistest mängijatest erinevad. Samuti võivad vuntsid meeskonna vaimu parandada,» arvavad fännid.

Kampaania eestvedaja Joao Carmona sõnul oli jalgpallifänne üsna lihtne algatusega kaasata, kuid jalgpallureid on raskem mõjutada.

Paljude fännide pettumuseks ei ole jalgpallurid siiani üleskutsega kaasa läinud ning ei soovi sellel teemal isegi rääkida.

Kaitsja Bruno Alves ilmus ühele MMi eelsele sõpruskohtumistele vuntsidega, kuid hiljem ajas need maha.

Kriitikute arvates ei saaks tänapäeva Portugali koondise mängijaid siiski võrrelda 1980. aastate staaridega nagu Carlos Manuel Correia dos Santose ja Chalanaga, kellel olid väga võimsad vuntsid.

Portugal mängib täna Põhja-Koreaga.

Lehekülge vaata siit.

Carlos Manueli fotot siit ja Chalana fotot siit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles