Mehhikot veavad MMil vanameister ja ManU pingimees

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez
Javier Hernandez Foto: SCANPIX

Mehhiko koondise peatreener Ander Herrera valis 23 mängijat, kellele ta loodab eesoleval MM-il Brasiilias, vahendab soccernet.ee.

Mehhiko koondis loodab peamiselt tugevale koduliigale, kuid 23 mehe sekka on mahtunud ka üksjagu mängijaid, kes teenivad leiba Euroopa liigades. Peamiselt kuuluvad võõrsil pallivad mängijad Lõuna-Euroopa liigadesse, kuid kuulsaim nimi, Javier Hernandez, on Manchester Unitedi palgalehel.

Lisaks on taas leitud koht endisele Barcelona mängijale Rafa Marquezile, kes on praeguseks hetkeks juba 35-aastane. Mehhiko koondis mängib A-alagrupis koos Brasiilia, Horvaatia ja Kameruniga.

Väravavahid: Jesus Corona (Cruz Azul), Guillermo Ochoa (Ajaccio), Alfredo Talavera (Toluca).

Kaitsjad: Paul Aguilar (America), Miguel Layun (America), Diego Reyes (Porto), Rafael Marquez (Club Leon), Francisco Rodriguez (America), Hector Moreno (Espanyol), Carlos Salcido (Tigres), Andres Guardado (Bayer Leverkusen).

Poolkaitsjad: Juan Carlos Medina (America), Jose Juan Vazquez (Leon), Isaac Brizuela (Toluca), Luis Montes (Club Leon), Carlos Pena (Club Leon), Marco Fabian (Cruz Azul), Hector Herrera (Porto).

Ründajad: Raul Jimenez, Alan Pulido, Javier Hernandez (Manchester United), Giovani dos Santos (Villarreal), Oribe Peralta (Santos Laguna).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles