Vormel-1 sarja võistkond vallandas tiimi tippjuhi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja algus on valmistanud Caterhami võistkonnale pettumuse.
Hooaja algus on valmistanud Caterhami võistkonnale pettumuse. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas nelja senipeetud etapi järel punktideta jätkav Caterhami võistkond teatas, et tehniline direktor Mark Smith lahkub tiimist.

Smithile ei palgata otsest asendajat, vaid tema tööd jätkavad kolm praegugi ametis olevat inseneri – John Iley, Jody Eddington ja Gerry Hughes. Smith töötas Caterhamis alates 2011. aastast. Tiimipealiku Cyril Abitebouili sõnul ei olnud nende koostöö jätkumine paraku enam võimalik. «Marki oskusi arvestades oli tema vallandamine mõistagi raske, kuid oleme jõudnud seisukohale, et peame jätkama uute meeste juhtimisel,» sõnas Abiteboul.

Caterhami tänavune parim tulemus pärineb teiselt etapilt Malaisias, kus Kamui Kobayashi lõpetas 13. kohal. Lisaks on jaapanlane saanud kirja 15. ja 18. koha ning ühe katkestamise. Vormel-1 sarja debütandist meeskonnakaaslane Marcus Ericsson on lõpetanud korra 14. ja korra 20. kohal ning kaks etappi katkestanud. MM-sarja tabelis on Caterham viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles