Võrkpallimeeskond sai teada viimase alagrupikaaslase

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond alustas täna Kalevi Spordihallis uue peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel ettevalmistuslaagrit, mis kulmineerub mai lõpus peetavate EM-valikmängudega.
Eesti võrkpalli rahvusmeeskond alustas täna Kalevi Spordihallis uue peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel ettevalmistuslaagrit, mis kulmineerub mai lõpus peetavate EM-valikmängudega. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Mais toimuvaks EM-valiksarjaks valmistuva Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai teada viimase alagrupikaaslase. 

Eesti kohtub EM-valiksarjas lisaks Kreekale ja Slovakkiale esimese ringi parima teise koha saanud meeskonnaga, kelleks on Ungari. Ungari võitis 3:0 nii Šveitsi kui Bosnia ja Hertsegovina, 2:3 kaotati Norrale.

C-alagrupi valikturniir toimub 23.-25. maini Slovakkias ning 29.-31. maini Kreekas.

Alagruppide võitjatena jõudsid teise ringi Moldova, Makedoonia ja üllataja Norra. Moldova võitis kolmes mängust kolm, võtmerolli mängisid võistkonnas mullu Rakvere VK ridadesse kuulunud sidemängija Marin Lescov ja nurgaründaja Denis Sintov. Norra meeskond oli otsustavas kohtumises napilt 3:2 üle korraldaja Ungarist, võitjate üks põhitegijaid turniiril oli kahel hooajal Selver Tallinna meeskonna ridadesse kuulunud Mathias Loftesnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles