Dilyse mängujärgset käitumist uurib distsiplinaarkomisjon

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilmantas Dilys (valges) finaalseeria avakohtumises.
Vilmantas Dilys (valges) finaalseeria avakohtumises. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eilses Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria avamängus kaotas Tartu Rock 72:75 tiitlikaitsja Kalev/Cramole. Kui kalevlased dikteerisid kindlalt kogu mängu, siis viimaste minutitega mängiti edu maha ja Rockil oli lõpus ka võimalus kohtumine viigistada, kui Vilmantas Dilys üritas kolmesejoone tagant peale visata, ent ebaõnnestus.

Rocki leedulasest mängumees ise leidis, et talle tehti viskel viga, mitte ei löödud puhtalt palli käest ära ja avaldas oma arvamust ka kohtunik Janek Salusele, ent tegi seda mitte just kõige viisakamal moel.

Eesti Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul uurib juhtumit alaliidu distsiplinaarkomisjon. «Nii see tõepoolest on,» kinnitas Kuhi Postimehele. Rockil on 48 tundi aega, et komisjonile omapoolsed selgitused anda. «Otsuse langetame nii kiiresti kui võimalik, hetkel on täpset aega raske öelda,» lisas Kuhi. Tõenäoliselt ähvardab Dilyst rahatrahv.

Dilys on hetkel hädas põlvevaluga ja tema osalemine finaalseeria järgmistes mängudes pole 100% kindel. Eilses kohtumises viskas ta 18 minutiga 14 punkti.

Aprillis sattus leedulasest mängumees meedia huviorbiiti samuti ebameeldiva seigaga, kui patustas alkoholiga ja klubi kaalus koguni temaga koostöö lõpetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles